Brand
 

                                 Autoart.ro a debutat in 2003 ca un experiment comercial online indraznet, abordand o nisa de piata aflata in faza de pionierat, la acel moment, in peisajul virtual autohton. In prezent, in 2019, magazinul nostru reprezinta un reper pentru colectionarii de machete auto din Romania si reuneste cea mai variata gama de produse din aceasta categorie, dintre ale caror producatori suntem mandri sa amintim nume precum AutoArt, Kyosho, CMC, BBR, Norev dar si multe altele.

                                 Principalul nostru scop este acela de a satisface si incuraja iubitorii micilor bolizi printr-o varietate cat mai mare de modele, care sa raspunda oricaror exigente sau posibilitati, fie ca este vorba de colectionarul experimentat si pretentios, fanul infocat al motorsport-ului, arheologul istoriei auto, ori de novicele care isi doreste sa poata admira in propria vitrina reproduceri accesibile, la scara redusa, ale masinilor sale de vis.

                                 Indiferent daca sunteti doar vizitator ocazional, in cautarea cadoului perfect, sau client fidel al magazinului nostru, va multumim pentru alegerea facuta si vom face, in continuare, tot ceea ce ne sta in puteri pentru a fi cel mai bun partener de hobby al celor pasionati de fascinanta lume a automobilelor in miniatura!

Vlad Chirovici

General Manager

 
In aceasta perioada Toate comenzile de machete auto (minim 100lei) beneficiaza de Transport GRATUIT prin Fan Courier.
REDUCERE 10%. Comanda 2 produse si iti reducem 10% din pretul lor.
Icon securitate LibraPay
Best sale
Dacia 1300
Carcasa 1/18
BMW M3 E30
Utile
Cum comand?
Livrarea comenzii
Modalitatea de plata
Cataloage producatori
Link-uri
Sitemap
HOME DESPRE NOI REDUCERI NOUTATI IN CURAND UTILE Cum comand? Livrarea comenzii Modalitatea de plata Cataloage producatori
CONTACT
Str Voronet nr.18
Bucuresti - Romania
Telefon:
0721-333-432
E-mail: info@autoart.ro
 
Autoart
AUTOart.ro - alaturi de colectionari inca din 2003 Toate drepturile rezervate